изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:41 EEST
ЯСНИ СА ОБЛАСТНИТЕ ПЪРВЕНЦИ ПО БАДМИНТОН    
СпортСтанаха известни победителите от областното първенство по бадминтон за ученици. При момичетата от 5 до 8 клас тимът на СОУ "Стефан Караджа" Каварна се класира на първо място, след като отборът от Балчик не се яви за състезанието в Добрич. Четири състава премериха сили при момчетата от 5 до 8 клас.

Станаха известни победителите от областното първенство по бадминтон за ученици. При момичетата от 5 до 8 клас тимът на СОУ "Стефан Караджа" Каварна се класира на първо място, след като отборът от Балчик не се яви за състезанието в Добрич. Четири състава премериха сили при момчетата от 5 до 8 клас. На полуфиналите състезателите от СОУ "Асен Златаров" Шабла отстраниха СОУ "Стефан Караджа" /Каварна/, а бадминтонистите на ОУ "Христо Ботев" Добрич елиминираха учениците на ОУ "Антим 1". В спора за първото място представителите на Шабла надделяха с 3:0 сета над добричлии. В зала "Русалка" днес се проведоха и срещите при по-големите. На финала при девойките от 9 до 13 клас Езикова гимназия Гео Милев отстъпи на СОУ "Стефан Караджа" /Каварна/, а при юношите тимът на Езикова гимназия директно се класира за следващия етап, тъй като и в тази възрастова група балчиклии не се явиха. Срещите от зоналното първенство ще се проведат на 23 април във Варна.
Днес в зала "Добротица" ще се проведе областното първенство по лека атлетика. НДТ
 


Сходни връзки

ЯСНИ СА ОБЛАСТНИТЕ ПЪРВЕНЦИ ПО БАДМИНТОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди