изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:07 EET
КАВАРНЕНКАТА МАЯ ПАВЛОВА СТИГНА ДО ФИНАЛ НА ТУРНИРА В БУРГАС    
СпортОтлично се представи каварненката Мая Павлова на проведения вчера на кортовете на тенис-клуб "Бриз" в Бургас държавен турнир за момичета и момчета до 10-годишна възраст. Възпитаничката на треньора Тошко Добрев игра силно и уверено стигна до мача за първото място. Във финала тя отстъпи на Габриела Стойкова от Сливен с 9:4.

Отлично се представи каварненката Мая Павлова на проведения вчера на кортовете на тенис-клуб "Бриз" в Бургас държавен турнир за момичета и момчета до 10-годишна възраст. Възпитаничката на треньора Тошко Добрев игра силно и уверено стигна до мача за първото място. Във финала тя отстъпи на Габриела Стойкова от Сливен с 9:4.
Участие в турнира взеха и четирима състезатели на добричкия клуб "Изида". В надпреварата при момичетата 8-годишната Калина Божилова отстъпи в първия кръг от представителка на домакините, а Цветомира Минева и Димана Митева загубиха срещите си във втория кръг. След това нашите момичета се включиха в утешителния турнир, в който Цветомира и Димана стигнаха до финал. Единственият представител на "Изида" в турнира на момчетата - Ангел Велев, игра силно, но след като водеше с 8:7, отстъпи драматично с 9:8 на поставения под номер две в основната схема Дани Данев.
В събота на кортовете на "ТК "Бриз" започва републикански турнир за момичета и момчета до 12-годишна възраст. В него ще участват седем ракети на "Изида": Деси Стоянова, Макси Вичева, Юлия недялкова, Митко Петров, Дамян Антонов, Димана Митева и Цветомира Минева. 
 


Сходни връзки

КАВАРНЕНКАТА МАЯ ПАВЛОВА СТИГНА ДО ФИНАЛ НА ТУРНИРА В БУРГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди