изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ



ОВЕН - Днес ще имате шанс да научите нещо ново. Денят е свързан с движение, срещи и разговори. Ще трябва да се контролирате по-добре, особено в изказванията си пред много хора.
ТЕЛЕЦ - Може би ще изпитвате известно неудовлетворение от живота си. Нуждата от промяна на обстановката ще стане неотложна. Добре е днес да нямате контакти с хора, които са ви неприятни.
БЛИЗНАЦИ - В този ден ще се сетите, че трябва да сте по-внимателни и коректни с хората около вас. Бъдете предпазливи в новите си връзки и при случайните контакти.
РАК - Ще имате шанс да се погледнете през очите на другите, но видяното може и да не ви се хареса. Ще бъдете, обаче твърде заети, за да разсъждавате над подобни проблеми.
ЛЪВ - Добър ден за влюбените, на които животът може да им изглежда като безкраен празник. Добре е все пак да се съсредоточите върху домашните си проблеми, обърнете по-сериозно внимание на децата си.
ДЕВА - Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е добър за тези, които се занимават с хранителни продукти или недвижими имоти. Не рискувайте, може да загубите всичко и не се доверявайте.
ВЕЗНИ - Бъдете по-пестеливи и практични, ако сте решили да подмените пролетния си гардероб. Не забравяйте, че съвсем скоро ще има масови разпродажби. Днес денят е по-скоро за творчески начинания.
СКОРПИОН - Днес ще разсъждавате по-сериозно и реалистично. Ще съумеете да постигнете равновесие между намеренията и възможностите за забавление, които ви се откриват.
СТРЕЛЕЦ - Днес е добре да проявите по-голяма предпазливост, особено що се отнася до финансови въпроси. Разговорите с близки и приятели ще ви помогнат да видите слабите си страни. Бъдете готови за изненади.
КОЗИРОГ - Ще имате желание за нови приключения и забавления. Участието в колективни мероприятия ще задоволи емоционалните ви потребности. Ще сте наясно кой сте и какво искате, но дали ще го направите…
ВОДОЛЕЙ - Ще имате достатъчно енергия за действие. Ще ви бъде лесно да покажете себе си във всичко, което правите, благодарение на самоувереността си.
РИБИ - Заетостта дори ще ви е приятна и ще ви донесе нужното удовлетворение. Заложете на контактите и връзките с хора зад граница. Днес е добре да подготвите всичко за предстоящото си пътуване.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди