изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:17 EEST
ЗАКРИВАТ КЛУБ "ФАНТАСТИКА"    
Спорт"Даскалов използва клуба за лично забогатяване" - казват членовете на УС. Според тях той е изтеглил от банковите сметки на "Фантастика" над 60 000 лева, без да има документи за това.

Клуб по спортни танци "Фантастика" да бъде закрит и да се поиска финансов отчет от председателя на клуба Здравко Даскалов, иска Управителният съвет. Членовете на УС твърдят, че от създаването на "Фантастика" досега не е проведено нито едно събрание и не е представен никакъв финансов отчет за парите, постъпили от община Добрич, от спонсори и спомоществователи. "Даскалов използва клуба за лично забогатяване" - казват членовете на УС. Според тях той е изтеглил от банковите сметки на "Фантастика" над 60 000 лева, без да има документи за това. Нито едно дете не е получило и стотинка от спонсори за състезания.

Напротив, всеки родител е плащал на 100 процента разходите на децата за участия в турнири и състезания. Къде са потънали парите, никой не знае.

"Здравко Даскалов няма лиценз за треньор и на практика участието на състезателите става нелегитимно. Тръби навсякъде, че е завършил балетна академия в Москва, а той има средно образование - завършил е хореографско училище в София. Използва чужда интелектуална собственост и е подвел всички родители", твърдят от УС. От близо над 30 родители, учредители на "Фантастика", в момента няма нито един.

От Управителния съвет отправиха и следния въпрос към читалището, където според тях в момента Даскалов извършва частна дейност. "Защо той събира всички такси на ръка, вместо те да се плащат на касата, а освен това и получава заплата от читалището?"

Има събрана подписка от над 50 родители за унищожаването на "Фантастика" от Здравко Даскалов. Има и жалби на бити от него деца. Предстои и прокуратурата да бъде сезирана за финансовите нарушения на Даскалов. Всички тези скандали около клуба ще се решават на общо събрание, което ще бъде насрочено от УС. НДТ 

 


Сходни връзки

ЗАКРИВАТ КЛУБ "ФАНТАСТИКА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди