изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:12 EEST
КРАСИМИР НЕНОВ ЩЕ ТЪРСИ БЛИЗО 50 ТОЧКИ В ШКОРПИЛОВЦИ    
СпортЕдин участник от клуба по спортно ориентиране "Добротица" ще се включи в маратона в Шкорпиловци, който е в събота. В тежкото състезание, което ще бъде дълго 10 километра и по всяка вероятност участниците ще търсят 50 контролни точки, ще участва Красимир Ненов. Следващата седмица състезателите на добричкия тим ще запишат участие в турнира за купа "Академик", край варненското село  Здравец.

Един участник от клуба по спортно ориентиране "Добротица" ще се включи в маратона в Шкорпиловци, който е в събота. В тежкото състезание, което ще бъде дълго 10 километра и по всяка вероятност участниците ще търсят 50 контролни точки, ще участва Красимир Ненов. Следващата седмица състезателите на добричкия тим ще запишат участие в турнира за купа "Академик", край варненското село  Здравец.
Най-силното представяне на любителите на този спорт от града през април ще бъде за купа "Капитан Петко войвода", организирано от клуб "Темпо" - Варна, което ще се проведе на 24.04.2005 г. в местността Побити камъни. Тогава "Добротица" се кани да участва с 30 души.
Най-добре представилите се състезатели от тези две състезания ще участват на многодневките за национална купа "Великден" край Търговище от 29 април до 1 май, а по-късно от 13 до 15 май  - на държавното първенство за деца, юноши и девойки край Шумен.
В края на месец април, послучай Деня на земята и началото на м. май, СКО "Добротица" ще участва в инициативата на Българската федерация по ориентиране и Министерството на младежта и спорта "Зелена седмица", под мотото "Искам да ми е чисто" - ще проведе открити стартове по ориентиране и ще участва в почистване на определени зони от градския парк, които най-често се използват за старт и финал при организиране на състезания по ориентиране. НДТ
 


Сходни връзки

КРАСИМИР НЕНОВ ЩЕ ТЪРСИ БЛИЗО 50 ТОЧКИ В ШКОРПИЛОВЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди