изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:50 EEST
Гаджето на Руши Видинлиев засне еротичен рекламен клип за водка    
ЛюбопитноТопмоделът Таня Илиева, която е спрягана за гадже на поп-звездата Руши Видинлиев, се снима в новия рекламен клип на водка Flirt, дело на режисьора Димитър Митовски.


Той стои зад едни от най-успешните рекламни спотове у нас - известната с култовата фраза “О-о-о Пепи” реклама на кренвирши, както и бирената закачка с деколтето на поп-фолк певицата Мария, заради която й излезе прякора Мара Отварачката.

Новият клип на известната с провокативните си послания марка водка продължава еротичната линия под мотото “Готови ли сте за довечера”. В новото видео, заснето в столичен клуб, сексапилната манекенка си партнира с Явор Веселинов.

В предишни реклами на водката участва горещото лице на Плейбой Мадлен Пенева. Напоследък става модерно манекенки да рекалмират високоалкохолни напитки, след като съсвем наскоро Гергана Полежанова засне клип за рекламата на марка известна ракия.

Освен като реклмано лице, миналата година Таня Илиева се снима и в скандален музикален клип, който провокира българските телевизионни зрители- видеото към песента на Руши Видинлиев “Хотел **”. Гласът на манекенката звучи и в третия албум на певеца - “Онзи”, който се очаква на музикалния пазар през април.

Първият едноименен сингъл в него, който има силно провокативен текст, направи премиерата си на наградите на БГ Радио миналия уикенд.

Таня Илиева, която е била републиканска шампионка по езда, е един от най-успешните модели на Визаж у нас и в чужбина. Позирала е за модните библии “Spoon”, “Elle”, “Marie Claire” и др. В професионалната й биография са и участията й в ревюта на дизайнери като Аликзандър Маккуин и Джон Галиано.

Таня Илиева на снимките на клипа. Снимка APRA
 


Сходни връзки

Гаджето на Руши Видинлиев засне еротичен рекламен клип за водка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди