изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:51 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурност

Бюлетин на МВР от 2 април



Пловдив. 50-годишен мъж бил убит вчера в с. Раковски. Инцидентът станал към  17 часа, когато на връщане от полето човекът минал с каруцата си покрай дома на свой съселянин. Г.Е./ 43 г./,  бил на двора и заради 20-годишна междуродова вражда, двамата се скарали. Г.Е. вдигнал нож и пробол опонента си в гърба и сърцето. Близки на пострадалия веднага го отвели в болница, но там лекарите само констатирали смъртта му. Минути след инцидента Г.Е. е задържан в ареста на управлението. По случая е образувано следствено дело. Кървавият инцидент покачил напрежението в махалата и от снощи е засилено полицейското присъствие там, уведомяват от регионалната дирекция.

РДВР-София. В болница с рани в краката са откарани двама младежи на 18 и 23 години. Инцидентът станал вчера към 19.10 часа на пътя София-Бургас. Двамата пътували в л.а. “Лада”. По първоначална информация те спрели близо до отбивката за с. Григорево, в района Григоревската чешма, след като разбрали, че нямат бензин. Към тях се насочил автомобил, вероятно “Ауди”  сребристо на цвят, от което изскочили трима непознати - единият въоръжен с пистолет,  другите двама- с тояги. Неизвестният стрелял по двамата младежи,  неговите спътници яростно заудряли ладата с тоягите, след което бързо се качили в колата и изчезнали. Пострадалите са настанени в болница без опасност за живота. По случая работи РПУ-Елин Пелин. Полицията издирва и неволни свидетели на инцидента, които биха  помогнали с допълнителни данни.Гражданите могат да позвънят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана. 

ДНСГП. 37 афганистанци и 3-ма българи са задържани вчера от граничните полицаи на РГС-Петрич. Бегълците били засечени в района на селата Парил и Вълкосел. Целта им била нелегално да преминат в Гърция. Срещу тях са предприети процесуално-следствени действия. 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди