изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:15 EET
Има шанс нашата коалиция да се обедини с коалицията около Надежда Михайлова, каза Стефан Софиянски    
Новини София. "Има шанс нашата коалиция – БЗНС-НС, ССД и ВМРО, да се обедини с коалицията около г-жа Надежда Михайлова", каза столичният кмет Стефан Софиянски в предаването “На четири очи” по Нова телевизия.

“Ако не се обединим ще останем в дъното на класацията и с посредствени цели, което не ни е присъщо. Ние сме хора, които сме печелили избори с над 50 % и да сме под трето място е смешно”, допълни той.
Според него ДСБ се е изолирала въпреки поканите за срещи. “После ние потърсихме някакво окрупняване и то стана, както виждате, под някаква форма”, посочи Стефан Софиянски.
В отговор на въпрос дали на едно възможно обединение с коалицията около СДС не пречат критиките на Любен Дилов-син от “Гергьовден” Стефан Софиянски отговори, че те вече не важат, защото те заедно споделят отговорността за управлението на столичния град. “Лошо е, че дадохме негативен пример с разцеплението в Общинския съвет в столицата, получи се едно колебливо мнозинство, което не дава възможност за конструктивно управление”, каза Софиянски.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Има шанс нашата коалиция да се обедини с коалицията около Надежда Михайлова, каза Стефан Софиянски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди