изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:13 EEST
ДРАМАТИЧНИЯТ ТЕАТЪР ГОТВИ ПРЕМИЕРА    
КултураПремиера на спектакъла "Прозорецът убиец" по Рей Куни ще се състои на 11 април на сцената на драматичния театър "Йордан Йовков", съобщи неговият директор Атанас Ганев.


 В представлението участват актьорите Пламен Маринов /в главната роля/, Радомир Андонов, Стефан Киров, Валентин Андреев-Рафе, Красимир Демиров, Ема Георгиева, Любов Николова, Грета Неделчева /гост от театъра на Търговище/ и Бистра Боева.
Тази година драматичният театър няма да кандидатства с проект в сесията на Националния център за театър /НЦТ/, защото няма да успее да се вмести в сроковете, каза още Атанас Ганев. Още повече, че пиесата, с която ще се кандидатства, трябва да бъде в 11 екземпляра. НДТ припомня, че сесията на НЦТ е за финансова подкрепа на проекти за театрална дейност. Приоритетни са театрални фестивали и реализирането на нови спектакли - предимно върху български класически и съвременни текстове.
 


Сходни връзки

ДРАМАТИЧНИЯТ ТЕАТЪР ГОТВИ ПРЕМИЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди