изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:15 EEST
ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ СА ПОТВЪРДИЛИ ЗА "САРАНДЕВ"    
НовиниТази година ще се проведе 17-ото издание на Европейския младежки поп-рок конкурс

17-ото издание на Европейския младежки поп-рок конкурс "Сарандев" ще се проведе на 18, 19 и 20 май, съобщи директорът на младежкия дом в Добрич Камелия Койчева. Традиционно форумът е под патронажа на кмета на града. И тази година конкурсът ще премине под мотото "Не на наркотиците! Не на страха! Да пазим природата! Да спасим човечеството!". Отново ще има два раздела - индивидуални изпълнители и авторска песен. До този момент участие в конкурса са потвърдили изпълнители от седем държави - България, Русия, Узбекистан, Грузия, Македония, Сърбия и Израел. Все още в процес на изясняване е пристигането на участници от Канада и Гърция. Интерес е проявен и от Англия. Срокът за подаване на заявки е 5 април, каза още К. Койчева. Вероятно в рамките на програмата на конкурса фестивал ще изнесе Янис от Гърция /възпитаник на Вики Алмазиду/, който е носител на награди от предишни издания на "Сарандев".
И тази година чуждестранно жури ще оценява изпълнителите. Съставът му обаче ще е почти нов и ще включва звезда от българската естрада, композитор и т.н. В момента се уточняват и проявите от съпътстващата програма на конкурса "Сарандев". Една от тях ще бъде изложбата на грамофонни плочи.
 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ СА ПОТВЪРДИЛИ ЗА "САРАНДЕВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди