изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:51 EEST
Жребий в Габрово определи кой да стане шампион в четири категории    
Спорт

По уникален начин се разиграха първите места в четири категории на републиканското лично и отборно първенство по борба за кадети в Габрово. Наставникът на Добруджа Михаил Георгиев заяви, че неговият възпитаник Николай Илиев е добил право да играе на финала в кат. до 57 кг, след като на полуфиналите отстранил Мартин Иванов от Каварна.



Срещата за първото място обаче не се състояла, тъй като времето за провеждането на състезанието изтекло и първенството не е можело да продължи за следващия ден поради липса на финанси. За да определят първенеца, организаторите теглили жребий, като сложили в урна топки с номера 1 /за първо място/ и 2 /за второ място/. По време на жребия на добричлията се паднала топката с №2, която му отредила второ място. Ако късметът бе на наша страна и се бе паднала топка с №1, то добруджанци щяха да съберат повече точки от първата позиция в тази категория и така нямаше да завършат пети в отборното класиране, а четвърти. В състезанието се включиха общо 57 клуба. Първи станаха състезателите на ЦСКА с 22 точки, следвани от Ботев /Пловдив/ с 20, Сливен с 19, Бургас с 18 и Добруджа с 15 точки. За да не се получава този гаф, следващият шампионат ще се проведе в пет дни.

Тимът на Добруджа се завърна от Габрово с първо място в категория до 80 кг, спечелено от Станислав Проданов. Четирима възпитаници на Михаил Георгиев останаха трети - Мартин Георгиев /44 кг/, Емрах Али /50 кг/, Мелих Ахмед /70 кг/ и Християн Димитров /86 кг/.

 


Сходни връзки

Жребий в Габрово определи кой да стане шампион в четири категории | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.65 секунди