изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:50 EEST
Добруджанци победиха шампионите в контролен мач    
СпортХандбалистите на "Добруджа" използваха паузата в първенството на "А" група, за да проведат още една контрола преди предстоящите шампионатни мачове. В своята зала "Русалка" избраниците на Георги Андреев предложиха качествена игра и се наложиха с 30:27 над шампионите от "Спартак" /Варна/.

Хандбалистите на "Добруджа" използваха паузата в първенството на "А" група, за да проведат още една контрола преди предстоящите шампионатни мачове. В своята зала "Русалка" избраниците на Георги Андреев предложиха качествена игра и се наложиха с 30:27 над шампионите от "Спартак" /Варна/. До средата на второто полувреме мачът бе равностоен и вървеше гол за гол. Тогава "жълто-зелените" установиха игрово надмощие и поведоха с 5-6 гола. До края на срещата те не изпуснаха инициативата и заслужено стигнаха до успеха. А това, че надиграха варненския тим, който е сред основните претенденти за титлата и тази година, показва, че добричкият отбор има сили да участва в борбата за разпределение на отличията в първенството. Трябва да отбележим, че добруджанци стигнаха до успеха в отсъствието на няколко основни състезатели - Димитър Ангелов и Гино Богданов, които тренират в Бургас, Христо Атанасов, който поради заболяване изгледа двубоя от трибуната, контузения национал Светослав Недев и служебно ангажирания Пламен Пасев. След срещата президентът на "Добруджа" Георги Андреев, който същевременно е и старши треньор на мъжкия състав, сподели: "Доволен съм от играта на нашия отбор. Макар че резултатът в контролния мач няма особено значение, можем да си направим извода, че ако играем с повече взаимодействие в нападение, можем да постигнем добри резултати в предстоящите срещи от шампионата. Надявам се състезателите, които отсъстваха по здравословни причини, в скоро време да се възстановят и да помогнат в преследването на целите в първенството. Считам, че можем поне да запазим петото място, на което се намираме в момента. Разбира се, ще направим всичко необходимо, за да изместим "Осъм" /Ловеч/ от четвъртото място и да се класираме за плейофите."
В контролната среща "Добруджа" бе в състав: Ренал Шукри, Явор Николов, Илиян Илиев, Александър Сашев, Димитър Пламенов, Борислав Борисов, Илиян Петров /Симеон Русев, Стилиян Стоянов, Найден Станев, Светослав Дончев/.
Първенството на мъжката "А" група ще бъде подновено на 7 април, когато "Добруджа" приема състава на "Левски" /град Левски/. Останалите мачове от кръга са: "Спартак" /Варна/ - "Пирин" /Гоце Делчев/, "Железничар" /София/ - "Локомотив - Надин" /Варна/, "Цар Самуил" /Петрич/ - АСТИ 91 /Хасково/, НСА /София/ - "Осъм" /Ловеч/.
 


Сходни връзки

Добруджанци победиха шампионите в контролен мач | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди