изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 4 АПРИЛ



ОВЕН - За да успеете в начинанията си днес, потърсете съдействието на външен човек. Усилията ви са в правилната насока и ви трябва още малко време и търпение. Проявете повече отзивчивост.
ТЕЛЕЦ - Днес ще ви се отвори страхотната възможност да сразите конкуренцията. Амбицията ви е неудържима, а успехът ви неизбежен. Дребни проблеми със здравето могат да ви смущават през деня.
БЛИЗНАЦИ - Способността ви да убеждавате ще привлече на ваша страна много съмишленици. Има огромни шансове проектите ви да се осъществят, но трябва да бъдете по-настоятелни.
РАК - Успехи днес няма да ви липсват, но имате склонност към избухване в даден момент, което съвсем не е във ваша полза. Бъдете спокойни за професионалните си дела, ще се развият в желаната от вас посока.
ЛЪВ - Бъдете внимателни в определи ситуации, за да не накърните сами авторитета си. Нека коректността бъде вашето оръжие. Някои от вас получават новини, свързани с бъдещо професионално развитие.
ДЕВА - Изявявате се добре в деловата сфера. Използвайте максимално откриващите ви се шансове. Това ще ви донесе значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест.
ВЕЗНИ - Късметът ви ще работи безотказно. Нещата ще стават точно така, както сте ги планирали. Неочаквано за самите вас ще получите финансови приходи. Това значително ще повиши самочувствието ви.
СКОРПИОН - Този ден едва ли ще е богат на изненади. Разговорите с началници и колеги са плодотворни и можете да разчитате на обещанията им. Ще получите добри новини.
СТРЕЛЕЦ - Предстои ви натоварен ден. Притесненията ви, свързани с определен въпрос, вероятно са силно преувеличени. Обърнете внимание на информацията, която ще получите.
КОЗИРОГ - Този ден ще е богат на разнообразни ситуации и възможности. Повече предпазливост при деловите разговори с непознати няма да ви е излишна. Не говорете повече отколкото трябва.
ВОДОЛЕЙ - Проявете въображение и организаторски способности, за да се справите с бъркотиите днес. Заредете се с търпение и така нищо няма да е в състояние да ви притесни. Очакват ви приятни емоции.
РИБИ - Добри новини ще зарадват мнозина от вас. Ако те са свързани с деловите ви ангажименти, това ще се отрази положително и на банковата ви сметка. Някои от вас предприемат значителни стъпки напред.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди