изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:57 EEST
Българската полиция задържа организатор на канал за трафик на кокаин от Перу за Турция    
Ред и сигурностСофия. Вчера следобед на ГКПП “Капитан Андреево” е бил задържан израелският гражданин Мазарет Гази, организатор на канал за трафик на кокаин от Перу за Турция. Тава стана ясно на пресконференция в МВР, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Гази е роден 18 юли 1953 година. В Турция го издирват официално от 26 декември 2003 година за трафик на 50 кг. кокаин, с присъда от 24 години лишаване от свобода, обясни главния секретар на МВР ген.-лейтенант Бойко Борисов. Той посочи, че по разкриването на тази група са работили в Турция от 1999 година и на задържаните са дадени доживотни присъди.
В момента Гази е задържан за 72 часа от българските власти и започва процесът по екстрадирането му. В момента на задържането му той бил с фалшив паспорт, като името му е било променено с една буква. Според главния секретар на МВР Гази е бил в България, за да организира канал за трафик на наркотици.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Българската полиция задържа организатор на канал за трафик на кокаин от Перу за Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди