изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:58 EET
ОЩЕ ЕДНА КУПА В КОЛЕКЦИЯТА НА СТЕФАН ТРИФОНОВ    
СпортПродължава отличното представяне на каварненските ракети в републиканските турнири по тенис на корт, които се провеждат в Бургас.

Продължава отличното представяне на каварненските ракети в републиканските турнири по тенис на корт, които се провеждат в Бургас. Само два дни след като Мая Павлова спечели турнира за момичета до 10-годишна възраст за купата на ТК " Нефтохимик", Стефан Трифонов триумфира като победител при 12-годишните на кортовете на другия бургаски клуб - "Бриз". Възпитаникът на Тошко Добрев стигна безпроблемно до финала, където бе повече от категоричен - 6:1, 6:1 срещу Недялко Краев от ТК "Локомотив" /Пловдив/. Днес каварненският тенисист излиза на кортовете на ТК "Нефтохимик", където започва друг турнир за момичета и момчета до 12 години. След това Стефан, който е на второ място в републиканската ранглиста за тази възрастова група,  ще доказва своите умения на състезания в Пловдив и Хасково. 
 


Сходни връзки

ОЩЕ ЕДНА КУПА В КОЛЕКЦИЯТА НА СТЕФАН ТРИФОНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди