изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:57 EEST
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СИ ПЛАТИ ТЕЛЕФОНИТЕ, НО БТК ГИ РЕЗНА    
ОбществоЗа около два часа вчера всички телефони на Областна администрация бяха отрязани от БТК, научи НДТ. 

 От седемте телефонни номера в Областната управа три са мобилизационни и трябва да са на разположение 24 часа в денонощието. Държавните служители недоумяваха защо "алото" им е резнато, след като платежното нареждане със сумата за месец февруари е изпратено още на 25 март по сметките на телекома.
Репортер на НДТ се опита да провери как е възможно хем да ти е платена сметката, хем БТК да ти спре телефона. От кабинета на шефа на БТК- Добрич Герасим Герасимов ни пренасочиха към друг номер - на счетоводството, което се занимава с платежните. Оттам обаче обявиха, че не са оторизирани да дават информация и препоръчаха "горещия телефон". При набирането на трети номер /по новите тарифи/ за едно и също нещо, дежурната на тел. 600 613 каза: "Още в 12 часа всичко е оправено. Вече няма проблем. Те /Областна администрация - б.р./ са въвели по-малка сума и оттам е дошла разликата". Това твърдение бе категорично отречено от пресслужбата на Областна администрация.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СИ ПЛАТИ ТЕЛЕФОНИТЕ, НО БТК ГИ РЕЗНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди