изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:52 EEST
АГЕНЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ РАЗКРИВАТ В ДОБРИЧ    
НовиниОбщина Добрич, съвместно с Асоциацията на българските Черноморски общини и Бургас, е спечелила проект за разкриване в града ни на Агенция за енегрийна ефективност, съобщи кметът детелина Николова.

 Проектът ще бъде финансиран от Европейската комисия. Предстои през тази седмица да бъде назначен изпълнителен директор на агенцията в Добрич, който ще направи първите стъпки за регистрацията й. Идеята е Добрич, Бургас и АБЧО да обединят усилията си и съвместно да кандидатстват с проекти пред Европейския съюз. В европейските структури се държи много на неправителствени организации, каквато е агенцията, които работят заедно с общините, коментира Д. Николова.
В момента община Добрич очаква резултати за три проекта за енергийна ефективност, с които кандидатства пред Министерството на енергетиката и енергийните ресурси. Те предвиждат подмяна на дограмата и реконструкция на покривите и котлите в три добрички училища.

 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ РАЗКРИВАТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди