изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:04 EET
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОДЕАЛО ПОДПАЛИ АПАРТАМЕНТ    
Ред и сигурностВ дома е имало деца, които са били навреме изведени от родителите им. Напълно изгоряло е обзавеждането на две от стаите

В неделя сутринта огнеборците от Регионалното звено "Пожарна и аварийна безопасност" са гасили пожар в апартамент по бул. "Русия" в града, информираха от полицията. Напълно е изгоряло обзавеждането на две от стаите в дома. Пожарът е предизвикан от късо съединение в електрическо одеало. Това е вторият подобен случай за последните няколко месеца. Горелият апартамент се намира на десетия етаж. Вътре е имало и деца, които са били навреме изведени от родителите им.
Проблем при многоетажните блокове по бул. "Русия" продължава да бъде фактът, че стълбищните клетки се използват за складиране, в това число и на горими материали, алармира началникът на РЗ "ПАБ" полк. Димчо Симеонов. Изпратени са сигнални писма до живущите - пространствата да бъдат освободени, но предписанията все още не са изпълнени, въпреки поставените срокове. Ако не се вземат мерки, ще бъдат съставени актове, при които глобата е от 200 лева нагоре.
Сигнал за горящ автомобил "Фолксваген" е получен в пожарната в неделя в 1.21 ч., казаха още от РДВР. Колата е била паркирана на улица в Добрич. Пожарът е нанесъл значителни материални щети. Причината е късо съединение в електрическата инсталация на фолксвагена.

 


Сходни връзки

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОДЕАЛО ПОДПАЛИ АПАРТАМЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди