изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:58 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 5 МАРТ    
Ред и сигурностБюлетин на РДВР - Добрич - от 5 март

През изминалото  денонощие на  територията на РДВР Добрич  са регистрирани  10 криминални престъпления и произшествия.

         1. На 04.04.2005 г. в Първо РПУ Добрич е получено съобщение за това, че неизвестни лица чрез взлом са влезли в помещение за ремонт на автомобили, намиращо се в района на жк”Добротица” в гр.Добрич и са извършили кражба на гуми с джанти, автомобилна газова инсталация, акумулатор и др.вещи.

         2. На 03/04.04.2005 г. в гр.Добрич  неизвестно лице чрез взлом е влязло в избено помещение в жк “Балик” гр.Добрич и е извършило кражба на около 140 л.алкохол и зимнина.

         По двата случая работят служители на Първо РПУ Добрич, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпните деяния, образувани са полицейски дознания.

         3. На 04.04.2005 г. в РПУ Каварна е получен сигнал от с.Челопечене общ.Каварна за това, че неизвестно лице чрез взлом е влязло в складово помещение в същото село и е извършило кражба на препарати за растителна защита и семена за посев на обща стойност около 11 000 лв.

         Служители на РПУ Каварна провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.

 

         На територията на РДВР са   регистрирани 7   ПТП.  

         - От служители на РПУ Каварна е установен 50 г. водач от гр.Каварна, който е управлявал автомобила си след употреба на алкохол над 1,2 промила, а именно 3,20 промила. Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство по чл.343Б ал.1 от НК.

 

Поделенията на РЗ ПАБ     са участвали в гасенето на 2 пожара.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 5 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди