изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:12 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ    
Новини
  oт 4 до 10  април 2005 година


През по-голямата част от периода ще преобладава ясно и слънчево време с временни увеличения на облачността. Сутрин на места ще бъде мъгливо. Във вътрешността ще е почти тихо. По Черноморието ще духа слаб променлив по посока вятър, а около и след обед - бриз. В началото на седмицата все още ще е хладно за началото на април с минимални температури от минус 3 до плюс 2  С и максимални между 10 и 15  С, по Черноморието 8 - 11  С. Впоследствие температурите постепенно ще се повишават и към четвъртък-петък минималните ще са между 3 и 8  С, а максималните от 15 до 20  С, по Черноморието с 5 - 6  С по-ниски.
През почивните дни с умерен, на места временно до силен вятър от юг-югозапад ще прониква топъл въздух и температурите ще  се повишат с още 5 - 6  С. Облачността ще е променлива, по-значителна в неделя, когато на места е възможно да превали.
Вълнението на морето най-често ще е 1 - 2 бала, а при усилването на вятъра в края на седмицата в открито море ще достигне 3 - 4 бала. Температурата на морската вода от 6 - 8  С в началото постепенно ще се повиши до 7 - 10  С в края на периода.

Деж. синоптик: Л. Маджаров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди