изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ



ОВЕН - Усърдието, с което работите няма как да не направи добро впечатление на вашите шефове. Време е да поставите въпросите и обстоятелствата, които ви пречат да си вършите работата.
ТЕЛЕЦ - Започвате работния ден както обикновено. Имате много задължения днес, ще се чудите как ще се справите с тях. Може би сте се заели с работа, която не е за вас.
БЛИЗНАЦИ - Денят е малко напрегнат. Много хора очакват от вас да вземете лично отношение по важни въпроси. Запазете чувството си за хумор и се опитайте да приемете абсурдните ситуации.
РАК - Работата ви няма да намалее, но хубавото е, че ще успеете да откриете нещата, които ви карат да се чувствате добре и освен това ще бъдете поощрени за това.
ЛЪВ - Хубав ден за вас, ще се чувствате в кондиция, но едва ли времето ще ви е достатъчно да направите всичко, което сте си решили. Подходящ ден за срещи (предимно делови).
ДЕВА - Денят е много важен и не бива да отхвърляте нещата с лека ръка. Задачите ви няма да са от лесните, но пък ще са ви толкова интересни. Не забравяйте какви цели сте си поставили.
ВЕЗНИ - Ще се чувствате странно напрегнати и трудно ще се отърсите от това състояние. Не прекалявайте с нищо, защото това може да ви докара проблеми. Ограничете мазнините.
СКОРПИОН - Ще се чувствате малко изолирани от нещата, които се случват около вас, но това съвсем няма да ви притесни. Дано сте планирали нещата за почивните дни, защото днес може да се окаже малко късно.
СТРЕЛЕЦ - Ако не успеете да впрегнете сутрешния си ентусиазъм в ежедневието ще ви е малко досадно. Опитайте да съчетаете приятното с полезното. Добре е вечерта да не прекалявате с нищо.
КОЗИРОГ - Можете спокойно да се оставите в ръцете на другите. Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас, опитайте да бъдете малко по-отстъпчиви.
ВОДОЛЕЙ - Доста сприхаво ще се държите днес, затова не се учудвайте, ако ви избягват. Разсейте напрежението с малко силови спортове, дискотека или нещо, което да ви изтощи физически.
РИБИ - Ден, който не блести с някакви особени събития. Не се учудвайте ако домашните ви се подразнят от желанието ви да въведете ред на всяка цена, грешката е по-скоро във вас.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди