изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:41 EEST
СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" ЧЕСТВА 25-ГОДИШНИНА    
ОбразованиеС различни прояви през май СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич ще отбележи 25-ата годишнина от своето създаване. Първата ще е на 11 май, когато официално ще бъде открито ремонтираното източно фоайе на училищната сграда, съобщи за НДТ директорът на учебното заведение Юлияна Герасимова.

Във фоайето ще бъдат поставени десет пана, изработени по съвместен проект на ученици и преподаватели по изобразително изкуство. Всяко едно от паната ще представя по абстрактен начин музиката, хореографията, изобразителното изкуство и т.н. Следващата проява, посветена на годишнината, ще е на 12 май, когато в зала "Добрич" ще се състои тържественият концерт. За следващия ден е насрочен голям фолклорен спектакъл в залата на драматичния театър. В него ще участват бивши и настоящи възпитаници на училището, както и преподаватели. На 16 май от 17.30 ч. в Художествената галерия ще се открие изложба с творби на ученици от паралелките с разширено изучаване на изобразително изкуство, каза още Ю. Герасимова. По повод годишнината на училището в момента се подготвя и издаването на компактдиск с музикални изпълнения на учениците в различни жанрове - класика, фолклор, естрада. Ю. Герасимова припомни, че във връзка с честването на 20 години от създаването на училището бе издадена аудиокасета.
 


Сходни връзки

СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" ЧЕСТВА 25-ГОДИШНИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди