изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:18 EEST
"ДЕЦАТА И СВЕТА"    
Културае националният конкурс, който се организира от фондация "Етнопалитра-Трубадури", с подкрепата на Министерство на културата и туризма.

 Това е неговото второ издание. Тази година темата е "Моят утрешен ден в България", а конкурсът е посветен на Международния ден на детето - 1 юни. Единият раздел е за детска рисунка, а участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи - до 10 г., от 11 до 13 г. и от 14 до 18 г. Рисунките трябва да са изработени с живописни или графични техники и ще бъдат оценявани от професионално жури. Най-добрите творби ще участват в изложба в Министерството на културата и туризма. Другият раздел е литературният конкурс, който също е в три възрастови категории. Участниците от 6 до 10 и от 11 до 13 г. могат да участват с приказка, разказ, разсъждение или стихотворение, а тези от 14 до 18 г. - с есе. Крайният срок за участие в конкурса е 5 май. Рисунките и литературните творби трябва да бъдат изпращани на адрес: София 1504, бул. "Княз Ал. Дондуков" 129, за конкурса "Децата и света".
 


Сходни връзки

"ДЕЦАТА И СВЕТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди