изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:23 EEST
ПЕТ СЪСТЕЗАТЕЛКИ НА "ДОБРУДЖА" НА ТУРНИРА "ДА СЕ СРЕЩНАТ НАЙ-ДОБРИТЕ"    
СпортВчера в Габрово започна традиционният турнир по хандбал "Да се срещнат най-добрите". В него участват четири отбора - на четирите зони - Мизия, Тракия, Витоша и Черно море. Целта е да се даде възможност на селекционерите на националните състави да видят изявите на младите таланти.

Вчера в Габрово започна традиционният турнир по хандбал "Да се срещнат най-добрите". В него участват четири отбора - на четирите зони - Мизия, Тракия, Витоша и Черно море. Целта е да се даде възможност на селекционерите на националните състави да видят изявите на младите таланти. От треньорката в "Добруджа" Йорданка Добрева научихме, че пет момичета от добричкия клуб ще доказват възможностите си в Града на хумора и сатирата. Теодора Паскалева и Валентина Вълкова ще играят в отбора на зона Черно море за момичета, родени през 1988-1989 г., а Роксана Радева, Десислава Николова и Мирела Вълчева ще се състезават при родените през 1990-1991 г. В състава на зона Мизия за тази възрастова група ще играе Нели Добрева, която е възпитаничка на добричката хандбална школа. Вече втора година перспективната състезателка играе с екипа на габровския "Бъки".
 


Сходни връзки

ПЕТ СЪСТЕЗАТЕЛКИ НА "ДОБРУДЖА" НА ТУРНИРА "ДА СЕ СРЕЩНАТ НАЙ-ДОБРИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди