изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:35 EEST
ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ОСТАНАХА ТРЕТИ    
СпортЮношите младша възраст на Добруджа завършиха на трето място в квалификационния турнир по волейбол във Варна. В първата среща от групата възпитаниците на Веселин Великов победиха с 3:1 гейма състава на Исперих.

Юношите младша възраст на Добруджа завършиха на трето място в квалификационния турнир по волейбол във Варна. В първата среща от групата възпитаниците на Веселин Великов победиха с 3:1 гейма състава на Исперих. Последваха загуби с по 3:0 от двата състава на домакините - "Черно море БАСК" и "Варна 2000". Третото място даде възможност на добричлии да участват в друг квалификационен турнир, който ще се проведе от 15 до 17 април. Призово класиране може да им даде право да спорят в друг квалификационен турнир, а от там и да спечелят квота за финалите. За шестнайсетицата на страната вече се класираха варненските отбори, които - за да се класират за първата осмица, също ще трябва да преминат още едно сито. Сложната система за провеждането на шампионата по волейбол в тази възрастова група е въведена от тази година.     
 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ОСТАНАХА ТРЕТИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ОСТАНАХА ТРЕТИ
Автор: Anonymous да 2005-04-09 @ 22:58 EEST
Просто бяхме по добри и затожа ги разбихме!! Дано да се класират са финалите.И дано да се сре6тнем отново с тях

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди