изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:32 EEST
ДНЕС Е ХАНДБАЛНОТО ДЕРБИ    
СпортОт 15,30 часа днес ще се играе дербито между хандбалните отбори на "Спартак" /Вн/ и "Пирин" /Гоце Делчев/. Първият и третият във временното класиране ще се изправят един срещу друг не както първоначално беше обявено в зала "Конгресна" в ДКС, а в зала "Владислав" в комплекс "Черно море". Промяната е наложена, заради подготовката на зала "Конгресна" за предстоящото Европейско първенство по борба.

От 15,30 часа днес ще се играе дербито между хандбалните отбори на "Спартак" /Вн/ и "Пирин" /Гоце Делчев/. Първият и третият във временното класиране ще се изправят един срещу друг не както първоначално беше обявено в зала "Конгресна" в ДКС, а в зала "Владислав" в комплекс "Черно море". Промяната е наложена, заради подготовката на зала "Конгресна" за предстоящото Европейско първенство по борба.
По повод днешния мач бе дадена пресконференция от играещия спонсор на "Спартак" Росен Добрев и от помощник-треньора и вратар на тима Здравко Петров.
"Отборът води сериозна подготовка за този мач. От 2 седмици сме на лагер. Призовавам феновете на нашия тим да ни подкрепят утре. Познаваме добре отбора на "Пирин". Излизаме за победа. Целта ни си остава преследване на титлата. Нямаме притеснения преди мача. От 2 години насам "Спартак" не е загубил нито един мач за първенство. Надявам се да продължим да играем в този дух" - коментира Росен Добрев. Той допълни, че определено на отбора ще липсват контузените Светозар Начев и Стефан Стефанов, които ще бъдат възстановени за плейофите. В тима са привлечени доста млади състезатели, в които има потенциал и утрешният мач е идеална възможност те да се докажат.
 


Сходни връзки

ДНЕС Е ХАНДБАЛНОТО ДЕРБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди