изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ



ОВЕН - Ако привлечете някои за помощник делата ви ще се развият далеч по-добре, отколкото ако се опитате да свършите всичко сами. Примирете се с факта, че и другите имат известни достойнства в работата.
ТЕЛЕЦ - Сутринта ще имате много задачи, но след обяд ще можете спокойно да се занимавате с любимите си неща, само не се разсейвайте. Късметът ще е с вас и нищо чудно да ударите някоя печалба.
БЛИЗНАЦИ - Ден, в който е добре да сложите в ред мислите и чувствата си. Работа, естествено ще имате в изобилие, но е важно да намерите душевно равновесие, за да можете да продължите напред и нагоре.
РАК - Денят е доста динамичен, ще бъдете доста ангажирани, но това няма да ви е неприятно. Ще научите много нови неща, но не прекалявайте с разговорите, че така може да загубите ценно време.
ЛЪВ - През целият работен ден ще се чувствате в странно настроение. Повечето от нещата няма да стават според предварителните ви планове, но впоследствие всичко ще се нареди.
ДЕВА - Не е от най-лесните ви дни. Може да се наложи да работите извънредно или пък да ви споходят неканени гости или нещо, което още по-силно нарушава равновесието ви.
ВЕЗНИ - Не се заседявайте много на едно място, а действайте, има доста неща, които можете да направите. Направете нещо за самите себе си. Допитайте се до вътрешния си глас.
СКОРПИОН - Днес е подходящ ден да въплътите идеите си, не отлагайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не прекалявайте с разходите, дори ги съкратете, ако можете.
СТРЕЛЕЦ - Време е да осъществите замислите си, а и доста енергия сте натрупали през всичките тези дни. Пристрастното отношение към нещата ще ви пречи, затова опитайте да сте обективни. Доста емоционален ден.
КОЗИРОГ - Умът ви ще е пъргав и услужлив, но може да си направи някои шеги с вас, така че не се доверявайте прекалено на интелектуалните си преценки. Ще ви привличат интересни и нестандартни идеи и събития.
ВОДОЛЕЙ - Това е доста добър ден за вас, макар че ще действате доста безотговорно, но затова пък творчески. Ще имате желание за нещо ново, различно, което да разчупи ежедневието ви.
РИБИ - Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да повлияе на любимите ви хора. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди