изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:39 EET
ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ТРОТОАРНО ПРАВО    
Новини

Молби за ползване на тротоарно право за летен сезон 2005 на територията на Община Балчик ще могат да се подават от 15 до 25 април, съобщиха от отдел “Общинска собственост и инвестиции”.



Таксата за ползване на тротоарно право в Балчик за целия летен сезон за алея “Двореца” е 360 лв. за 3 кв.м , плюс такса смет от 30.00 лв. За алея “Дамба” цената е 240 лв. за 2 кв.м, като допълнително се заплаща наем за количка в размер на 60 лв. и такса смет от 20.00 лв. Ползващите моторни превозни средства ще заплащат и 20 лв. за пропуск.

В молбите за ползване на тротоарно право кандидатите трябва да отразят определения предмет на дейност, район и номер на мястото, което желаят да наемат. Схемите с петната за отдаване под наем ще са изложени в общинска администрация от 15 до 25 април. При подбора на кандидатите с предимство ще се удовлетворят молбите на фирми със седалище и адрес на управление в община Балчик и упражнявали същата дейност през предишни години и с постоянно местоживеене в общината. Всеки кандидат може да участва само за едно място. Списъкът с класираните кандидати ще се обяви до 5 май в администрацията. Повече информация заинтересованите могат да получат в отдел “Общинска собственост и инвестиции”.

Боряна БОЖИДАРОВА
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ТРОТОАРНО ПРАВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди