изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:57 EEST
ДЕМОПРОЕКТИ ВКЛЮЧВАТ    
Икономика

паметник на страдалците от румънска Молдова в Балчик



По третия етап за финансиране на малките демонстрационни проекти, Община Балчик ще кандидатства общо за 10 обекта. Това информира кметът на Балчик Красимир Михайлов.

Ще се искат средства за ремонт на читалището в село Дропла, за благоустрояване и изграждане на парково пространство на Паметник на страдалците от румънска Молдова в Балчик, както и за изграждане на ритуално помещение и благоустрояване на гробищното пространство в село Църква. Ще се кандидатства за направата на спирки в селата Дъбрава и Кремена, предвиден е още ремонт на клуб в кв. “Младост” в село Оброчище. Ще се иска финансиране за оформянето на площадно пространство в село Ляхово, както и за ремонт на църквата в село Гурково.

Миналата година в първото издание на малките демонстрационни проекти за Балчик бяха отпуснати 84 000 лв. за общо 12 обекта, за второто издание - 29 000 лв. за общо 3 проекта. При третото издание на демопроектите при одобрение ще се отпускат между 3 и 15 000 лв. за всеки.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

ДЕМОПРОЕКТИ ВКЛЮЧВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди