изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:50 EEST
Неизвестен англичанин е новият Джеймс Бонд    
ЛюбопитноАнглийският актьор Даниел Крейг ще пресъздаде световно известният таен агент Джеймс Бонд в предстоящите три филма от поредицата


  Крейг поема щафетата от ирландеца Пиърс Броснан.

Крейг трябва да подпише договора си с продуцентската къща Eon Productions през следващата седмица.

„Всички от Eon Productions знаят, че Крейг е новият агент 007. В момента актьорът разглежда договора с адвокатите си. Все пак това е десетгодишен ангажимент, но актьорът е потвърдил, че ще приеме предложението.

Ако може да се вярва на информацията, публикувана в британския вестник „Сън“ и Даниел Крейг изиграе ролята, той ще бъде шестият актьор, който ще влезе в ролята на агента от романите на Йън Флеминг. До сега Джеймс Бонд са били Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън и Пиърс Броснан.

37-годишният Даниел Крейг е най-малко известният актьор, който ще бъде Джеймс Бонд. В последните няколко месеца имаше много спекулации по темата за „наследника“ на Пиърс Броснан. Бяха спрягани имената на Джъд Лоу, Юън Макгрегър, Ерик Бана, Хю Джакман, Клив Оуен.

Даниел Крейг е известен с участието си в „Лара Крофт: Томб рейдър“, където играе Алекс Уест, както и с връзката си с манекенката Кейт Мос.

http://tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Неизвестен англичанин е новият Джеймс Бонд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди