изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:20 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА" ПРИЕМАТ "ЛЕВСКИ"    
СпортУтре от 16.00 ч. хандбалистите на “Добруджа” приемат в зала “Русалка” състава на “Левски” /град Левски/. Настроението в лагера на “жълто-зелените” е приповдигнато след победата в последната контрола над шампиона “Спартак” /Варна/ с 30:27.

От президента на добричкия клуб Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на мъжкия състав, научихме, че поради контузия срещата ще пропусне националът Светослав Недев. Всички останали състезатели участваха пълноценно в тренировките и няма съмнение, че ще се хвърлят с пълни сили, за да зарадват своите фенове с качествена игра и с победа. Във временното класиране добруджанци са на пета позиция и имат реални шансове да се класират за плейофите и да участват в борбата за разпределение на медалите. Останалите срещи от кръга са: “Железничар” /Сф/ - “Локомотив - Надин” /Вн/, “Цар Самуил” /Петрич/ - АСТИ - 91 /Хс/, НСА - “Осъм” /Лч/, “Спартак” /Вн/ - “Пирин” /Г. Делчев/.
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА" ПРИЕМАТ "ЛЕВСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди