изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:52 EEST
"Елате хиляди младежи" за край на 45-ия конгрес на БСП    
ПолитикаБСП има пред себе си ясните цели на управление, ясни приоритети, добре формулирана програма и кадри, които могат да я реализират.
Това заяви Сергей Станишев при закриването на
45-ия конгрес на Българската социалистическа партия.

 

Лидерът на социалистическата партия потвърди намерението да не управлява тяснопартийно, а в система на постоянен честен диалог.
Той сподели, че вероятно не всичко от набелязаните цели ще може да бъде постигнато за един мандат, но обяви, че всички трябва да направят всичко, което зависи от тях, за да бъде постигнато максималното.

Лидерът отбеляза, че БСП е в добра предизборна форма, тъй като първа е обявила водачите в листите, първа е съобщила кандидат-депутатите и своите управленски приоритети.
Станишев обаче каза, че това не бива да демотивира и призова социалистите да удвоят и утроят усилията си за спечелването на доверието на хората.

Конгресът единодушно прие доклада на председателя и основните параметри за управленска програма и насрочи 46-ия редове конгрес на партията за първата половина на месец декември тази година.

Конгресът бе закрит официално от Стефан Данаилов.
Той обяви, че в конгресната зала присъстват 380 от 483-мата патриоти и патриотки, които БСП издига за кандидат-депутати.

Той съобщи,че сред тях има 32-ма Ивановци, 23-ма Георгиевци, 10 Димитровци, 8 Петровци и т.н. и се пошегува с наборите си, че след като 3 години им е играл любимия герой бате Сергo, защо има толкова малко Сергеевци.
Той веднага обаче обяви, че в листите има все пак един Сергей и той заема подобаващото място.

Конгресът завърши с кавърверсия на популярния химн на бригадирското движение “Елате хиляди младежи”.
След края на форума делегатите организирано отидоха на концерта на гостуващия в нашата страна ансамбъл на съветската армия “Александров”.

 


Сходни връзки

"Елате хиляди младежи" за край на 45-ия конгрес на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди