изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:10 EEST
ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ ПО ЛИНИЯТА КРАНЕВО-ВАРНА    
НовиниОбщинските съветници на Балчик одобриха обявяването на конкурс за обществен превоз на пътници по линията Кранево-Варна и Варна-Кранево, както и критерии за оценка и класиране на кандидатите.

Според критериите оценката на кандидатите ще зависи от средната възраст на автобусите, от собствеността върху превозните средства, от резервните възможности, от материалната и организационна обезпеченост (гараж и сервиз), допълнителните услуги в превозните средства, както и от оборудването за превоз на трудноподвижни лица. Кандидатите ще трябва да предложат и инвестиции за изграждане и поддържане на автобусни спирки и изработване на информационни указатели с маршрутни разписания. Повече точки при оценяването ще получават фирмите, които са със седалище и адрес управление на територията на община Балчик, регистрирани не по-рано от 6 месеца от провеждането на конкурса, които са със собствен или нает гараж в общината.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ ПО ЛИНИЯТА КРАНЕВО-ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.79 секунди