изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:22 EEST
ОСЕМ ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ УЧАСТВАТ В СЪБОРА НА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ    
ЗдравеОсем са делагатите от Добричка област, които ще вземат участие в редовния събор на Българския лекарски съюз, съобщи за НДТ председателят на Районната лекарска колегия /РЛК/ д-р Демир Демиров.

Съборът ще се проведе от 26 до 29 април в София. РЛК ще бъде представена от председателя, двамата му заместници, секретаря и по един представител на организациите в Балчик, Каварна, Тервел и  Генерал Тошево. На събора ще бъде отчетена дейността на БЛС за 3-годишен период и ще бъде избрано ново ръководство. За председател отново е издигната кандидатурата на д-р Андрей Кехайов и се подкрепя от голяма част от лекарите, каза д-р Демиров. "Той съумя да удържи напъна миналата година и не бе подписан Национален рамков договор, а при подписването му за 2005 г. бяха извоювани по-добри позиции" - коментира председателят на РЛК в Добрич.
В петък и събота д-р Демиров е присъствал на тристранна среща на Националния съвет на БЛС, чийто член е и той. Тя е била между НС на съсловната организация, представители на НЗОК и директорите на РЦЗ от страната. Целта е била да се доизгладят някои недоразумения, възникнали след влизането в сила на Националния рамков договор за 2005 година. На заседание в сряда д-р Демиров ще запознае членовете на  Управителния съвет на РЛК с обсъжданите на тристранната среща въпроси.

 


Сходни връзки

ОСЕМ ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ УЧАСТВАТ В СЪБОРА НА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди