изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:51 EEST
ДВАМА ЗАГИНАХА ПРИ УДАР МЕЖДУ ЛАДА И ПОЛИЦЕЙСКО ЖИГУЛИ    
Ред и сигурност Трима души са в болницата, двама от които - в тежко състояние. Полицейският автомобил водел двама роми от с. Бдинци в съда, за да дават показания. Единият е починал в болницата, жена му е бременна с трето дете

Двама души загинаха, а други трима в момента са в болницата след тежка катастрофа в петък сутринта край добричкото село Владимирово. Трагичното произшествие е станало при челен удар между лек автомобил "Лада" и полицейско "Жигули". Пътуващата в частната кола Янка Ботева е загинала на място, а по-късно в болницата е починал Радослав - по прякор Рамбото, който е бил в полицейския автомобил. От РДВР отказаха информация, като заявиха, че със случая се занимава военната прокуратура.
Според неофициални източници на НДТ, катастрофата е станала около 9.30 ч. Ладата е управлявана от 69-годишния Димитър Ботев, а заедно с него е пътувала съпругата му Янка. Двамата отивали в село Владимирово, където имат имот, за да прекопаят градината. В ладата имало мотики, един хляб и вода, разказаха очевидци. Внезапно автомобилът навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в идващия полицейски автомобил "Жигули". При жестокия челен удар Янка Ботева е починала на място. В болницата са откарани Димитър Ботев, кап. Емил Енчев от Второ РПУ, серж. Йордан Иванов, както и единият от двамата роми в полицейската кола - Радослав. По-късно той е починал в болницата. Другият превозван към съда - Филип Чапая, имал само охлузни наранявания. Според информация от събота, кап. Енчев и Димитър Ботев са в тежко състояние. Полицаят е с рани по главата и врата, счупени челюст и тазобедрена става. Според запознати, серж. Иванов, който е в съзнание, разказал, че всичко се е случило толкова бързо, че почти не е разбрал и не е имало време за реакция.
Пътят, където е станал ударът, е изключително лош. Там има страхотни дупки и ями и вероятно това е причина за катастрофата, предполагат местни. Не е изключено също Димитър Ботев да е изпуснал управлението на колата, защото е бил заслепен от слънцето. И двете коли са намляни и за нищо не стават. 
Загиналият Радослав Рамбото е около 30-годишен. Има две деца, а жена му е бременна с трето, разказаха още запознати.
 


Сходни връзки

ДВАМА ЗАГИНАХА ПРИ УДАР МЕЖДУ ЛАДА И ПОЛИЦЕЙСКО ЖИГУЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди