изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:03 EEST
"ДОБРУДЖА ЗАСЛУЖАВА!"    
Новиние девизът на предизборната кампания на ОДС за Добричка област. Водачът на листата Николай Младенов заяви, че няма да има гръмки обещания, а конкретни ангажименти


Само за три дни в цялата страна са събрани повече от 30 000 подписа срещу концесията на магистрала "Тракия". В Добрич те са над 1000, заяви на пресконференция вчера водачът на кандидатдепутатската листа на ОДС за Добричка област Николай Младенов. "Това показва голямото недоволство срещу това престъпно отдаване на магистрала "Тракия" на концесия, която е строена с пари на българския данъкоплатец и ще бъде достроена с пари на европейския данъкоплатец" - коментира той и добави, че в единия от пунктовете за събиране на подписи в София се е подписала португалка, омъжена за българин. "Ако поне част от парите, които това управление ще открадне от концесията, бяха инвестирани в инфраструктурата на Добруджа, много проблеми щяха да бъдат решени" - заяви още Н. Младенов.
"Добруджа заслужава!" е девизът на ОДС за кампанията в Добричка област. Н. Младенов подчерта, че ангажиментите са свързани основно с развитие на туризма, подпомагане на земеделието и инфраструктурата в Добруджа. Предстои в Добрич да бъдат организирани обществени дискусии с участието на експерти. "Ние няма да имаме гръмки обещания. Ще имаме конкретни ангажименти, които ще следим да бъдат изпълнени" - категоричен бе Н. Младенов.
Предизборният щаб ще бъде представен официално в края на тази седмица, когато в града ни ще дойдат и лидери от коалицията ОДС.
В събота Н. Младенов е посетил родилното отделение в добричката болница, където от името на ОДС е направено дарение. "Това, което видях, е изключително впечатляващо. Не съм виждал по-добре организирано и екипирано отделение в България" - сподели Н. Младенов. Вчера той е имал срещи в с. Църква във връзка с предстоящите избори за кметски наместник там. Синият кандидат е Елена Тодорова, която е настоящ кметски наместник.
Пред журналисти водачът на листата на ОДС обясни, че има деца от социално слаби семейства, които сега завършват гимназия и желаят да кандидатстват във висше учебно заведение в по-отдалечен град, но нямат финансови възможности за това. Той щял да предложи на предизборния щаб да се излезе с инициатива за събиране на средства. Според Н. Младенов, би могло да се помогне на около 30 деца, като им се покрият разходите покрай кандидатстудентските изпити.
През уикенда той е направил обиколка в Добричка община. "Срамно е на пет километра от Добрич пътищата да изглеждат все едно са излезли от Босненската война... В Добричка община инфраструктурата е под всякаква критика" - подчерта Н. Младенов.
Кандидатдепутатската листа на ОДС за нашата област ще стане известна след 20 април, когато е крайният срок за номинациите.
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА ЗАСЛУЖАВА!" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди