изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:20 EEST
МИС "ЛОУЗИ" И МИСТЪР "СЕВЕР" ИЗБРАХА В ТЕРВЕЛ    
ОбществоКонкурс за красота Мис "Лоузи 2005" и Мистър "Север 2005"  бе проведен в Тервел по повод 8 април - Международния ден на ромите.

 Той е бил организиран от група ромски младежи, които за втора поредна година сами са подготвили програмата за празника, със съдействието на община Тервел и читалище "Димитър Дончев-Доктора".
Участниците в конкурса са били оценявани от седемчленно жури с председател зам.-кмета на общината Дияна Илиева - за физически данни, сценично поведение и интелект. Те са се представили в три тура - със спортно-ежедневно облекло, с вечерно облекло и в официални тоалети. Журито е било изключително затруднено при определяне на победителите. В крайна сметка Мис "Лоузи 2005" е станала Фетие Емин, а мистър "Север 2005" - Юлиян Павлов. Съпътстващата програма е била изпълнена с пъстрота и грация. Това е един пример за "добра практика" в посока интеграция на малцинствените групи на местно ниво в изпълнение на Общинската стратегия, коментираха от общината.

 


Сходни връзки

МИС "ЛОУЗИ" И МИСТЪР "СЕВЕР" ИЗБРАХА В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди