изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:57 EEST
ЕКСПЕРТИ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА ЩЕ ОБМЕНЯТ ОПИТ ВЪВ ФРАНЦИЯ    
ОбществоОсем специалисти от дирекция "Бюро по труда" ще отпътуват утре за Франция, съобщи старши експертът Маргарита Матева.

Визитата им е във връзка с реализацията на проект "Обмен на опит с местните служби по заетостта от ЕС за повишаване на професионалните компетентности", финансиран от ЕС по Програма "Леонардо да Винчи". Експертите ще посетят Регионалната служба по заетостта в град Бордо и Местната агенция по заетостта в град Тарнос.
Програмата на посещението предвижда срещи с професионалните екипи от службите по заетостта за запознаване с предоставяните услуги на търсещите работа лица и фирмите, с професионалното обучение в региона, плановете за действие, връзките с партньорите на пазара на труда Планирани са и посещения във фирми и професионални училища
Целите на проекта са ориентирани към хармонизиране технологиите на работа с публичните служби по заетостта от ЕС, обогатяване спектъра на услугите, мултиплициране на европейския опит за повишаване качеството и ефективността на работа в бюрата по труда и усъвършенстване компентентностите на експертите от ДБТ в Добрич и региона, обясни М. Матева. Продължителността на обмена обхваща периода 18-24 април.

 


Сходни връзки

ЕКСПЕРТИ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА ЩЕ ОБМЕНЯТ ОПИТ ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди