изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:34 EEST
ПРИЕМНИ ПО ОБЩИНИ РАЗКРИ ДОИТ    
ОбществоОткрити приемни за гражданите е разкрила дирекция "Областна инспекция по труда" /ДОИТ/ в Добрич във всички общини в областта, съобщи директорът Младен Мартинов.

 В тях гражданите получават безплатни консултации и подават жалби по въпросите на трудовите правоотношения и безопасните и здравословни условия на труд. По предварително определени графици, веднъж седмично специалисти от ДОИТ обслужват хората на място - от 10 до 14 часа. Приемните са разкрити със съдействие на кметовете, които са предоставили помещения в общинските администрации и са разгласили услугите. "Целта е да се спестят средства и време не хората" - обясни М. Мартинов. Идеята за разкриването на приемните е на областната инспекция. Те са отворили врати през март и към тях имало голям интерес. Най-често гражданите се жалвали от неизпълнение на трудовите взаимоотношения, от задържане на документи и забавяне на оформянето им след напускане на работа и др. ДОИТ има идея през летните месеци специалистите да се срещат с граждани до 16 часа.

 


Сходни връзки

ПРИЕМНИ ПО ОБЩИНИ РАЗКРИ ДОИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди