изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:20 EEST
РАЗНОЦВЕТНИ БАЛОНИ ЩЕ КРАСЯТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА В С. КОЛАРЦИ    
ОбразованиеИзключително оригинално ще изглежда фасадата на сградата на ЦДГ "Светулка" в с. Коларци, съобщи за НДТ зам.-кметът на Тервел Дияна Илиева.

В момента тече ремонт на детското заведение. По идея на персонала на градината, подкрепена от общинското ръководство, върху фасадата ще бъде изработено декоративно пано. То ще представлява връзка с разноцветни балони и ще бъде направено от работещите в ЦДГ. Има идея и на останалите колективи на детски градини и училища, където е планирано изработване на фасади, да бъде предложено да планират сами подобни пана. "Считаме, че по този начин всяка сграда ще е по своему уникална, ще отговаря на предпочитанията на "собствениците" си и ще се превърне в по-привлекателно място за децата" - коментира Д. Илиева.
В най-скоро време ще започне ремонт на началното училище в с. Каблешково. Там живее компактно ромско население и подобряване на условията за пребиваване на децата в учебните и детските заведения са от съществено значение за общинското ръководство, обясни зам.-кметът.
По предложение на кмета на Тервел Живко Георгиев и с решение на ОбС ще бъдат извършени текущи ремонти на седем основни училища, две - начални, девет читалища и четири детски градини. Всички обекти с изключение на един се намират в селата.

 


Сходни връзки

РАЗНОЦВЕТНИ БАЛОНИ ЩЕ КРАСЯТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА В С. КОЛАРЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди