изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:58 EET
ДОБРУДЖАНЕЦ СТИГНА ДО ПОЛУФИНАЛ    
СпортАсен Сашев от боксов клуб "Добруджа" се класира за полуфиналите на републиканския личен и отборен шампионат за състезатели до 14-годишна възраст.

Асен Сашев от боксов клуб "Добруджа" се класира за полуфиналите на републиканския личен и отборен шампионат за състезатели до 14-годишна възраст. На първенството в Русе възпитаникът на Михаил Георгиев, който се състезава в категория до 57 килограма,  ще срещне в полуфинална среща представител от тима на Локомотив /Пловдив/. При евентуална победа добричлията ще спори на финала с противник от клуб "Надежда" /Варна/. С Асен Сашев в крайдунавския град е треньорът Нено Николов, който е и съдия.
От наставника Михаил Георгиев разбрахме, че в момента Светлана Каменова е в усилена подготовка за първия й международен турнир. От 19 април на нея й предстои участие в кат. до 52 кг в турнира "Ахмед Комерт" в турския град Истанбул. Тя ще пътува с отбора на Ботев /Пд/, който ще има три участнички на състезанието в южната ни съседка. Припомняме, че умения между въжетата в Истанбул ще покаже и добричлийката Стойка Петрова, която ще се бори за отличията в кат. до 50 кг.
За НДТ Михаил Георгиев съобщи още, че този месец на ринга у нас ще се качат и мъжете. На състезанието от републиканския календар треньорът ще разчита на национала Мариян Момчев /75 кг/, Георги Недков /64 кг/, Галин Владимиров и Владимир Димитров /69 кг/. НДТ     
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЕЦ СТИГНА ДО ПОЛУФИНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди