изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ


ОВЕН - Помислете дали една малка промяна в обстановката няма да ви се отрази добре. Предстоящите два дни са благоприятни за пътуване, затова обмислете как да ги прекарате още днес.
ТЕЛЕЦ - Може би имате сметки, които трябва да платите. Не вярвам да сте забравили. Тези мисли опъват нервите ви до краен предел. Намерете начин да излезете от създалата се ситуация.
БЛИЗНАЦИ - Емоционалният ви градус ще се покачи и към края на работния ден ще сте в много добро настроение - нещо нехарактерно за вас през последните дни. Има една много мъдра поговорка "Всяко зло - за добро".
РАК - От сутринта ще имате мрачни предчувствия, настроени сте песимистично относно изхода на среща, която очаквате от дълго време. Гледате по-оптимистично на предстоящите събития.
ЛЪВ - Отделете част от свободното си време, за да се срещнете с приятели, колкото и малко да е то. Днес се нуждаете от повече духовитост и е необходимо да проявите силата на характера си.
ДЕВА - Може да ви се наложи да се сблъскате с тежката административна машина. Въоръжете се с търпение. Ако всички си гледаха съвестно задълженията като вас, България досега да е заприличала на Япония.
ВЕЗНИ - Днес ще бъдете подвластни на настроенията си, които често ще се сменят. Настроени сте романтично и имате желание да поднесете някаква изненада на близките си. Направете го.
СКОРПИОН - Ще бъдете затрупани от сметки, които ще ви ужасят. Не са изключени конфликти с брачния ви партньор по този повод. Не бива да превръщате финансовите проблеми в поводи за конфликти.
СТРЕЛЕЦ - Срещите и разговорите, които ще имате през този ден ще бъдат изключително ползотворни. Постарайте се да извлечете максимална изгода от тях.
КОЗИРОГ - И днес работата ви спори. Загрижени сте за здравето си. Надали опасенията ви са сериозни. Това че хора от обкръжението ви боледуват, не е достатъчно основание да се разболеете и вие.
ВОДОЛЕЙ - През този ден градусът на сексуално привличане с вашият партньор ще бъде по-висок от обикновено. Отдайте се на страстите и не робувайте на излишни предразсъдъци.
РИБИ - С нетърпение отивате в службата и се захващате с работата, която ви очаква. Не сте в добро настроение и ще се подразните от опитите на колегите ви да се пошегуват с вас.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди