изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:23 EEST
ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В АЛБЕНА ЗА ПРОЛЕТНИТЕ ПРАЗНИЦИ    
ТуризъмБюрото на "Албена" в Добрич предлага прекрасни оферти за Великден и Гергьовден

С решение на кабинета през май ще почиваме два пъти по три дни - за Великден - от 30 април до 2 май и след три работни дни за Гергьовден - от 6 до 8 май. Ако се чудите какво да правите през тези почивни дни - можете да се възползвате от празничните оферти на Албена. Великден или Гергьовден в хотел "Добруджа" - две нощувки със закуска са 28 лв. дневно на човек, а четиридневният пакет е 26 лв. на човек. Същата оферта, но в четиризвездния вече "Лагуна бийч" е за две нощувки - 28 лв., а за 4 - 26 лв. По формулата "Всичко в цената" можете да избирате между хотелите "Ралица супериор", където 2 нощувки са 48 лв. на ден, а при отдих от 4 дни - 46 лв. е цената за ден. В хотел "Калиакра", който също работи по формулата "Ол инклузив", отдихът на човек на ден при две нощувки е 47 лв., а за 4 - 45 лв.. В хотелите 3 звезди лукс, където се предлагат нощувка със закуска, съответно цените са 26 лв. за човек при две нощувки и 24 лв. при четири нощувки. В комплекс "Магнолиите" в Приморско съответно цените са за нощувка със закуска по 28 лв. за 2 нощувки и по 26 лв. на човек при 4 нощувки.
Вчера в курорта пристигнаха първите 300 туристи, членове на Съюза на пенсионерите в Австрия, доведени от туроператора "Сеньорен Райзен".
Друга новост, с която Албена ще посрещне гостите си през сезон лято'2005, са новите имена на някои от хотелите - "Звезда" вече се казва "Магнолия гардън", хотелите "Славуна" и "Мура" са обединени под името "Албена плая", а "Лайпциг" се казва вече "Алтея". След реконструкцията хотел "Здравец" носи името "Арабела бийч". Хотел "Венера" е кръстен "Лазур", а хотел "Калина" - "Бригантина".
 


Сходни връзки

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В АЛБЕНА ЗА ПРОЛЕТНИТЕ ПРАЗНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди