изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:32 EET
НАГРАДИХА МАЛКИ ХУДОЖНИЦИ    
КултураМалчугани от добрички детски градини, които са участвали в конкурс за детска рисунка, бяха наградени вчера. Проявата бе в рамките на провеждащата се в момента Седмица на безопасното движение.

Детските творби са подредени във фоайето на младежкия дом, а изложбата е под наслов "С пешеходко на безопасна разходка". Организатори на инициативите са община Добрич, отдел "Образование и култура", РДВР-сектор "Пътна полиция" и сдружение "Пешеходко". На награждаването вчера присъстваха зам.-кметът Ваня Балчева, Нейчо Нейчев от отдел "Образование и култура", кап. Румен Стоянов от сектор "Пътна полиция" и др. Сред гостите бе и директорът на ДЗИ Тодор Димитров, който е осигурил наградите. За участие в конкурса са получени общо 168 рисунки, пристигнали са и десет творби от Турция. "Пешеходко" поддържа кореспонденция със съседната държава, обясни председателят на сдружението Стоянка Бочева. 81 от рисунките бяха отличени.
 


Сходни връзки

НАГРАДИХА МАЛКИ ХУДОЖНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди