изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:54 EEST
НИКОГА НЯМА ДА СПРА ДА РАБОТЯ ЗА ДОБРИЧ    
Политика

Специално за НДТ интервю на д-р Антония Първанова, депутат от Добрички многомандатен избирателен район и обявена вчера за водач на листата на НДСВ за предстоящите парламентарни избори в Кърджали



- Смятате ли, че Ви е оказано изключително голямо доверие с определянето Ви за водач на листата в най-трудния избирателен район в България - Кърджали, където основен опонент е коалиционен партньор на НДСВ? Прави впечатление, че Вие сте единственият редови народен представител, водач на листа?

- Това за мен е голямо признание, доверие и огромна отговорност. Това е признание за нашия опит в Добрич, където ние създадохме една конфигурация на политически консенсус, която е в интерес на всички. Предизвикателство е пред мен, тъй като в Кърджали съществуват много фактори - етнически, икономически и социални, и възможност да покажем политиката на НДСВ, която е политика на толерантността.

- Може ли Добричка област да разчита, че Даниел Вълчев ще защитава ревностно интересите на Добруджа и добруджанци?

- Във всички случаи. Ние с Даниел Вълчев се познаваме отдавна и работим заедно в екип в комисията по евроинтеграция. Избирането му за водач на листа в Добрич ще спомогне за отварянето на града не само към България, но и към света, както и за привличането на много инвестиции.

- Ако бъдете избрана за народен представител от Кърджали, ще продължители да работите за Добричка област?

- Никога няма да спра да работя за Добрич. Няма човек, роден на добруджанска земя, който като чуе химна на Добруджа, или "Мило ми е, мамо, драго ми е" да не трепне. Така е и с мен.

- Доколко е верен слухът от кулоарите на парламента, където НДТ има кореспондент, че ще бъдете на второ място в листата на НДСВ в Добрич?

- Това предстои да стане ясно, след оформянето и подреждането на листите, но във всички случаи аз ще продължа в подходяща форма да работя за Добрич.

- На предните парламентарни избори НДСВ в Добрич с повече гласове вкара двама депутати за сметка на четиримата на ДПС. В кръга на шегата - готви ли сте да им го върнете като водач на листата в Кърджали?

- Аз не отивам в Кърджали да копая пропасти, а да градя мостове. Това е и политиката на НДСВ.

 


Сходни връзки

НИКОГА НЯМА ДА СПРА ДА РАБОТЯ ЗА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди