изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:29 EEST
ВАРНЕНСКА ФИРМА ЩЕ НАДЗИРАВА РЕМОНТА НА УЛИЦИТЕ НИ    
Новини"Деомид" ЕООД от Варна е фирмата, която ще извършва строителен надзор на рехабилитацията и реконструкцията на уличната мрежа в Добрич тази година, съобщиха от пресслужбата на кметството.

Тя е класирана на първо място, след проведен открит конкурс за упражняване на строителен надзор. Комисията е класирала на второ място "Жилфонд-инвест" ЕООД, на трето "Пътинвест инженеринг" АД - София, и на четвърто "Трафикконсулт БГ" ЕООД - Варна. Фирмата, избрана за упражняване на сторителния надзор, ще следи за качествено изпълнение на преасфалтирането на улиците и булевардите през 2005 година. Тази година със средства от облигационния заем ще бъдат ремонтирани 4 улици и 4 булеварда. В програмата за капиталови разходи на общината са заложени 4 434 014 лева от облигационния заем, които ще бъдат усвоени през годината. Както НДТ писа, "Пътно строителство" ще ремонтира булевардите "Трети март", "25 септември" и "Добруджа". Булевард "Русия" и улиците "Славянска", "Вихър" и "Генерал Попов" ще се ремонтират от "Пътно поддържане - Добрич", а фирма "Екострой" ще извършва възстановителните дейности по улица "Калиакра".
 


Сходни връзки

ВАРНЕНСКА ФИРМА ЩЕ НАДЗИРАВА РЕМОНТА НА УЛИЦИТЕ НИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди