изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:36 EEST
"ДОБРУДЖА" ЩЕ БРАНИ МЯСТОТО СИ В ЧЕТВОРКАТА С ПОБЕДА НАД НСА    
СпортВ събота от 16 часа в зала "Русалка" хандбалистите на "Добруджа" посрещат тима на НСА. Целта на възпитаниците на Георги Андреев е да спечелят поредната си среща в шампионата и по този начин да запазят мястото си в четворката.

В събота от 16 часа в зала "Русалка" хандбалистите на "Добруджа" посрещат тима на НСА. Целта на възпитаниците на Георги Андреев е да спечелят поредната си среща в шампионата и по този начин да запазят мястото си в четворката. Във временното класиране лидер е тимът на "Локомотив-Надин", следван от отборите на "Пирин" /Гоце Делчев/ и "Спартак". Добричлии се подвизават на заветното четвърто място, което ще им осигури място във финалния плейоф. Авансът на "жълто-зелените" пред основния им конкурент с апетити към финалното каре - Осъм /Ловеч/, е една точка. Затова в оставащите шест кръга до края на шампионата тимът на "Добруджа" няма право на грешки. Този уикенд домакинстват и ловчанлии, които приемат "Цар Самуил" /Петрич/. От щаба на добричкия тим съобщиха, че в игра - поради контузия, няма да може да влезе единствено националът Светослав Недев. На Недев треньорът може да разчита най-рано в следващия мач. Всички останали състезатели са налице. За втори пореден път тв "Добруджа кабел" ще излъчи пряко хандбалната среща от зала "Русалка".
Програма за XIII кръг
на "А" хандбална група - мъже
събота - 16 април
"Левски" /Левски/ - "Пирин" /Г. Делчев/
АСТИ - 91 /Хасково/ - "Железничар" /София/
"Осъм" /Ловеч/ - "Цар Самуил" /Петрич/
"ДОБРУДЖА" - НСА /София/ - 16.00 ч.
вторник - 19 април
"Локомотив - Надин" /Варна/ - "Спартак" /Варна/
НДТ
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ЩЕ БРАНИ МЯСТОТО СИ В ЧЕТВОРКАТА С ПОБЕДА НАД НСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди