изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:56 EET
ХОРОСКОП ЗА 15 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 АПРИЛ /ВИДЕО/



ОВЕН - Днес може да се отдадете на задълженията си в домакинството, работата ще ви спори. Може да имате леки здравословни смущения, които са преходни и ще отминат бързо.
ТЕЛЕЦ - За тези от вас, които работят с компютри, ще бъде един много активен и успешен ден. Възможни са нови запознанства, срещи, изненади. Настройте се положително още от сутринта.
БЛИЗНАЦИ - Не ви е лесно да се концентрирате върху задълженията си на работното място. Имате планове за това как да прекарате вечерта и мислите ви отлитат в тази посока.Може да търпите критика.
РАК - Денят ще бъде изпълнен с много приятни изненади. В професионален план очаквайте важно телефонно обаждане. Вечерта се отдайте на активна почивка и се забавлявайте.
ЛЪВ - Може да осъществите пътувания, ако служебните ви ангажименти го налагат. Може да получите обаждане. Някои от семейните ви задължения страдат заради интензивните ви социални контакти.
ДЕВА - Ще се чувствате леко напрегнати през целия ден. Не пътувайте, освен, ако обстоятелствата не го налагат на всяка цена. Не се доверявайте на всичко, което чуете от ваши приятели.
ВЕЗНИ - Отношенията с колегите ви могат леко да се обтегнат. Все пак не можете да обръщате внимание на всички и да се вършите качествено работата. Не вярвам да се стигне до по-сериозни конфликти.
СКОРПИОН - Може да си позволите да изхарчите известна сума пари за себе си. Това ще ви накара да се почувствате добре. Някои хора може и да се намръщят, но това си е техен проблем.
СТРЕЛЕЦ - Интелектуалните занимания се очертава да заемат по-голяма част от времето ви в днешният ден. Неочаквано обаждане от страна на жена, за която не сте се сещали отдавна, може да ви изненада.
КОЗИРОГ - Днес вече може да предприемете пътуване или да прочетете някоя интересна книга. Ще ви хрумнат ценни мисли и идеи, които ще искате да споделите с вашия партньор.
ВОДОЛЕЙ - През целият ден сте в добро настроение. Отделете повече внимание на децата или любимия човек. Денят е подходящ за посещение на театър, кино, опера, концерт. Много емоции и радост.
РИБИ - Настроени сте романтично, не е изключено да ви се отдаде възможност да флиртувате, внимавайте да не предизвикате ревността на постоянния си партньор. Емоционалният градус е висок.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди