изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:35 EEST
Фондът за малки проекти между България и Румъния обхваща осем региона, заяви Маргарита Богова    
Европейски съюзСофия. Съвместният фонд за малки проекти между България и Румъния обхваща областите Видин, Враца, Монтана, Велико Търново, Плевен, Русе, Силистра и Добрич. Само в тези осем региона имат право да бъдат извършвани дейностите и условието е кандидатите да са регистрирани в тези райони.

Това заяви в интервю за БНР Маргарита Богова, главен експерт в МРРБ. Тя уточни, че кандидатите трябва да са организации с идеална цел, регистрирани в региона, като в същото време не се допускат търговски дружества и политически партии.
Условие пред кандидатите е регистрация 12 месеца най-малко преди края на поканата за предложение или както е в случая 25 май 2004 година. В предложенията трябва да бъдат засегнати приоритети на програмата в областта на културния обмен, местна демокрация, икономическо развитие, околна среда, туризъм, както и планиране и развитие.
Срокът на договорите е за 11 месеца, като минималната сума, която може да се изиска е в размер от 10 хиляди евро, а максималната такава е 50 хиляди евро, добави още експертът.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Фондът за малки проекти между България и Румъния обхваща осем региона, заяви Маргарита Богова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди