изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:49 EEST
МАЛЧУГАНИ ЩЕ ТВОРЯТ ОТ ХАРТИЯ    
КултураНа 16 и 17 април ще се проведат поредните часове по приложно изкуство на Неделното училище при Духовен център към храм "Света Троица".

Този път малките художници от Детския център за социална интеграция при ОС на БЧК и други училища ще имат възможност да работят с ръчна хартия.  Занятията са съвместна инициатива на екипа на Художествената галерия в  Добрич и преподавателите в Духовния център. Децата ще бъдат запознати с историята на хартията, начините за използване на хартиената каша в творческата работа, а темата, по която ще работят, е цветята. С готовите си хартиени произведения малките творци ще украсят стаите на Духовния център дни преди красивите християнски празници Цветница и Великден.
Занятията в Неделното училище  са част от проекта на Художествена галерия "Галерията и децата" и ще бъдат последвани от поредица посещения в галерията и разработване на общи програми.
 


Сходни връзки

МАЛЧУГАНИ ЩЕ ТВОРЯТ ОТ ХАРТИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди